o

Eerste blog!

YouTube

Instagram

Over mij

Top

Waar fiets ik?

Dichtbij huis is zoveel te zien. Vaak maak ik een toertje door mijn eigen gebied, de Krimpenerwaard, of ik fiets door de Haagse duinen, waar ik als kind al zo graag kwam. De Hanzesteden zijn waanzinnig, en wat dacht je van de hunebedden in Drenthe? Maar ik reis ook verder, naar plekken waar hard wordt gewerkt aan nieuwe fietsroutes. Zo reed ik de East Coast Greenway (VS), Via Rhona (Frankrijk), Oostzeeroute (Denemarken) en Sydkustleden (Zweden).

Waar lees je mijn verhalen?

Mijn reportages – verhaal en fotografie – en portretten verschijnen in dagbladen Trouw, NRC, AD, Het Laatste Nieuws (België) en The Irish Times (Ierland) en in de tijdschriften FietsActief, Vogelvrije Fietser, Zin, Arts en Auto, Margriet, Leven in Frankrijk en Pasar(België). Belangrijke thema’s zijn: fietsen, reizen, natuur & duurzaamheid, muziek en chronische pijn/fibromyalgie.

Zwaar bepakt

Hoezo zou je op een fiets weinig mee kunnen nemen? Je moet alleen een beetje extra creatief zijn! (En sterke benen hebben.) Mijn Santos Travel Lite+  is uitgerust met een complete foto- en video-setup. Mijn Nikon fullframe zit in de stuurtas, mijn lenzen liggen ‘achterin’, net als mijn statieven. Wil ik snel iets filmen, dan kan ik direct in actie komen met mijn iPhone 11 Pro met gimbal (stabilisator) en Røde VideoMic Pro+, die zich standaard op mijn stuur bevinden. Of de GoPro.